
Lunch

Chicken Gyoza
Japanese dumplings served with soy sauce.
Ingredients: Lorem, ipsum, dolor, sit, amet.
$1

Maki Plate
Carrot and avocado sushi plate. Suitable for vegans.
Ingredients: Lorem, ipsum, dolor, sit, amet.
$1

Salmon & Avocado Lunch Platter
Sushi plate. Available for take-out.
Ingredients: Lorem, ipsum, dolor, sit, amet.
$1

Lunch Sharing Platter
Salmon, avocado, and tuna for 3-4 diners.
Ingredients: Lorem, ipsum, dolor, sit, amet.
$1
Dinner

Salmon Maki Special
Salmon in toasted nori.
Ingredients: Lorem, ipsum, dolor, sit, amet.
$1

Tofu Katsu Curry
Served with steamed rice. Suitable for vegans.
Ingredients: Lorem, ipsum, dolor, sit, amet.
$1

Sashimi Special
Served with miso.
Ingredients: Lorem, ipsum, dolor, sit, amet.
$1

Eel Bento
Grilled unagi with sweet soy sauce.
Ingredients: Lorem, ipsum, dolor, sit, amet.
$1
Dessert

Moist Chocolate Cake
Served with fruit.
Ingredients: Lorem, ipsum, dolor, sit, amet.
$1

Japanese Cream Puff
Served with green tea.
Ingredients: Lorem, ipsum, dolor, sit, amet.
$1
Kleine Suppen
01. Sup Sua Dua A,G
02. Sup Ca A,D
03. Miso Suppe A,D
04. Pho nho A,F
05 Sauerscharf Suppe
07 Vefetarische Mini Frühlingsroll (8Stk)
Vorspeisen
08. Banh Bao A,C
10. Edame F
11. Ha caoA
12. Nem Ha Noi (2 Stück) A,C
13. Nem Sai Gon (2 Stück) E,F
14. Ga Sate (3 Stück) E,F
15- Ebitempural (3Stk)
16. Yakitori (3Stk)
Drinks
Coca Cola 1L
Fanta 1L
Sprite 1L
Coca Cola Light 1L
Spreequelle
Spreequelle
Schweppes Tonicwater 0.25L
Schweppes GingerAle 0.25L
Mangosaft 0.25L
Lycheesaft 0.25L
Becks alkoholfrei 0.33L
Saigon 0.33L
Erdinger Hefeweizen 0.5L
Erdinger Kristallweizen 0.5L
Erdinger Alkoholfrei 0.5L
Salate
20. Nom MienA
21. Nom xoai, E
22. Nom Ca Hoi D,E
24 Nom Rong Bien
Hauptgerichte Klassisch Vietnamesisch
29. Bowl
30. Bun Cha La Lot A,E
31. Bun NemA,E
32. Bun Bo Nam BoA,E
33. Bun Cha A,E
34. Pho A,F
35. Udon XaoA
36. Com Rang C
37. Udon Suppe C
Hähnchengerichte
40. Ga Nuong La Chanh,A
42. Ga Xao Ot (A,G)
43. Ga xao Hatdieu*a,b,n,
44. Ga Peking
45. Ga Omnam
Fisch- und Garnelengerichte
50. Dorade (A,D,K)
51. Dorade Teriyaki (A,D,K)
52. Ca Hoi Sot (A,D,K)
56. Tom Ca hoi sot Teriyaki (A,B,D,K)
60. Tom sot Teriyaki (A,B,K)
61. Tom Xao Hat Dieu A,B,H ( Scharf)
62. Tom Can Tay A,B,H,I
Tintenfischgerichte
63. Muc sot Teriyaki*a,b,c
64. Muc xao hat Dieu
65. Muc Can Tay* a.b,h.j
Entengerichte
70. Vit Chao Nong A
71. Vit Om Nam*A
72. Vit Xao Sa Ot*A
73. Vit Peking* A
Rindfleischgerichte
80. Bo Sot Tieu Den
81. Bo Luc Lac
82. Bo Sa Ot F
Fusion und Modern
90. Madam Dao´s Spezial
95. Curry Massaman* G
96. Sot Curry do* G
97. Sot Lac *E,G
93. Dau Sot Ca Chua* F
94. Tofu Xao Cai *F
98 Sot Mango *a,g
Nachtisch
300. Banh Ran *G,K
301. Chuoi Ran *E,K
302. Chuoi Chung *E,G,K
Temaki-Sushi (je 1 Stück)mit Algen umwickelte Reisrolle
200 California Temaki *D,K
201 Sake Temaki -
202 Maguro Temaki
203 Unagi Temaki -
204 Salmonskin Temaki
Maki-Sushi (je 6 Stück)mit Algen umwickelte Reisrolle
205 Sake Maki - Lachs
206 Sake Avocado Maki
207 Sake Negi Maki -
208 Sake Spicy Maki -
209 Tekka Maki - Thunfisch
210 Negi Tekka Maki - Thunfisch, Lauch
211 Spicy Tekka Maki -
212 California Maki* D
213 Ebi Maki - Garnelen
214 Ebi Avocado Maki - Garnelen, Avocado
215 Ebi Negi Maki - Garnelen, Lauch
216 Butter Spicy Maki -
217 Unagi Maki -
218 Salmonskin Maki -
219 Fisch Futo Maki - (große Rolle - 10 Stück)
vegetarische Maki-Sushi ( 6 Stk)
220 Avocado Maki K
221 Kappa Maki *K
222 Oshinko Maki* K
223 Tamago Maki *C
224 Shiitake *K
225 Rucola Cheese Maki **G,K
226 Gemüse Futo Maki
Nigiri-Sushi Reishäppchen (je 2 Stück)
227 SAKE NIGIRI
228 MAGURO NIGIRI
229 EBI NIGIRI
230 TAMAGO NIGIRI *C
231 UNAGI NIGIRI
232 BUTTERFISCH NIGIRI
233 TAKO NIGIRI
229b AMAEBI NIGIRI
230b AVOCADO NIGIRI C
234. Lammi Nigiri *D
234b. OSHINKO NIGIRI 2
232b SHIITAKE NIGIRI
233b TOBICO NIGIRI *2
Inside-Out-Sushi (je 8 Stück)I.O. - umgedrehte Reisrolle
235 Sake I.O. -
235bButterfisch I.O. G,K -
235c Rucola I.O. G,K
236 Alaska I.O. K
237 California I.O.
238 Ebi I.O. -
239 Hot spicy Sake I.O. *K (scharf, würzig)
240 Hot spicy Tuna I.O. *K (scharf, würzig)
241 Hot spicy Ebi I.O. *K (scharf, würzig)
242 Maguro I.O.* K
244 Salmonskin I.O. *K
245 Orchidee I.O.* K
246 Tamago I.O. *K
247 Yakitori I.O. *G
Panierte Rolle (je 8 Stück)
248a Toronto Rolle *G
248b Chicken Rolle *G
248c Tekka Rolle *G
249 Fuji Rolle (scharf)
250 Chicago Rolle *D
251 Dao Rolle
252 Fujiama Rolle - vegetarisch
253b Butterfisch Rolle *G,K
255 Mini Salmon Roll D,G - Lachs, Frischkäse
256 Mini Kani Roll *B
257 Mini Spicy Tuna Roll D,G
258 Mini Veggie Roll D,G
Sashimi
260 Sake - Lachs (6 Stück)
261 Maguro - Thunfisch (6 Stück)
262 Sashimi Mix - (5 Lachs, 5 Thunfisch)
Spezialitäten ( 4 oder 8 Stück)(mit Spezialsauce, mit Cocktailsauce)
S1 Dragon Roll ( 4 oder 8 Stück)
S9 Dao Roll
S10 Tiger Roll
S11 Tuna Roll
S12 Tempura Roll ( 4 oder 8 Stück)
S14 Sakal (4 Stück)
S15 Chiba (4 Stück)
S16 Fujisawa (4 Stück)
S18 Hiroshima (4 Stück)
S19 Yamato (4 Stück)
S20 Okasaki (4 Stück)
S21 Suzuki (4 Stück)
S22 Kawasaki (4 Stück)
S23. Madame Dao (4 Stück)
S24. Madame Dao (4 Stück)
S25. Dragon Roll ( 4 oder 8Stück)
S26. Zano Roll (4 oder 8 Stück)
S27 Sake Tatar
S28 Tuna tatar
S17. Okayama (2 Stück)
Sushi Menü

Menü 1

Menü 2

Menü 3

Menü 4

Menü 5

Menü 6

Menü 7

Menü 8

Menü 9

Menü 10

Menü 11

Menü 12

Menü 13

Menü 14

Menü 15( Partymenü)
